طرح توجیهی تولید اسنک برنج

طرح توجیهی تولید اسنک برنج

طرح توجیهی تولید اسنک برنج

دانلود طرح توجیهی

6000 تومان – خرید

 

خلاصه طرح توجیهی :

نام محصول : اسنک برنج

ظرفیت تولید محصول : ۱۵۰ تن در سال

اشتغال زایی : ۲۴ نفر

زمین مورد نیاز ۴۰۰۰ متر مربع

طرح توجیهی تولید اسنک برنج
طرح توجیهی تولید اسنک برنج

تعریف اسنک : وعده های غذایی کوچکی که بین وعده های اصلی غذا وجود دارد را اسنک می نامند. اسنک به غذایی اطلاق می شود که معمولاً به عنوان یکی از وعده های اصلی غذا (صبحانه، ناهار، شام)مصرف نمی شود؛ بلکه میان وعده ای است که موقتاً گرسنگی فرد را برطرف می سازد معمولا اسنک ها را طوری تهیه می کنند که نسبت به غذاهای طبیعی، مدت زمان نگهداری آنها افزودنی دلخواه همچون شکلات، بادام زمینی و انواع اسانس ها را به آنها اضافه می کنند. در طبقه بندی غذاها، غذاهایی که تحت نام اسنک تهیه می شوند در قسمت غذاهای فاقد مواد مغذی «junk food» قرار می گیرند.

این نوع غذاها ارزش غذایی نداشته و در تغذیه و سلامتی افراد هم، نقشی ایفا نمی کنند . هر ساله، کارخانجات تولید کننده انواع غذاهای اسنکی، همچون کارخانجات ایالات متحده آمریکا، میلیاردها دلار نصیبشان می شود. بازار فروشی محصولات اسنکی بسیار وسیع است و هر شرکتی سعی دارد تا سهم بیشتری از این بازار را به چنگ آورد. به دنبال آن، تبلیغات گسترده ای برای راضی کردن مشتریان به خرید این محصولات وجود دارد . غذاهای اسنک بسیار بیشتر از غذاهای مغذی مثل میوه، سبزیجات، گوشت و لبنیات تبلیغ می شوند و اغلب تبلیغات تلویزیونی برای خرید انواع اسنک ها طراحی شده است .

 

اين طرح توجيهي شامل موارد زير ميباشد:

اهداف طرح

معرفي کامل اين محصول

موارد کاربرد اين محصول

بررسي ظرفيت توليد سالانه

شرايط واردات اين محصول

استانداردهاي محصول توليدي

بررسي قيمت توليدات داخلي و جهاني

فناوري مورد نياز اين طرح

شرايط صادرات اين محصول

شرح فرايند توليد صنعتي محصول

مساحت زمين مورد نياز طرح

براورد مصرف آب،برق،سوخت و ارتباطات

تاسيسات و تجهيزات مورد نياز اين طرح

بررسي سرمايه ي ثابت طرح

بررسي سرمايه ي متغير طرح

بررسي ماشين آلات و تجهيزات ازمايشگاهي موردنياز

ساختمان  ها و مواد اوليه ي طرح

تامين نيروي انساني مورد نياز طرح

بررسي حقوق و دستمزد نيروي انساني

بررسي هزينه هاي تعميرات و نگهداري

هزينه هاي متفرقه و پيش بيني نشده

هزينه هاي قبل از بهره برداري

بررسي فروش سالانه ي محصول

بررسي نقطه ي سر به سر

مدت برگشت سرمايه گذاري طرح

مناسب براي
اخذ وام بانکي از بانک ها و موسسات مالي اعتباري
گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالي از صندوق مهر امام رضا
ارائه طرح به منظور استفاده از تسهيلات بنگاه هاي زود بازده
گرفتن مجوز هاي لازم از سازمان هاي دولتي و وزارت تعاون
ايجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفريني

فرمت فایل : Pdf

تعداد صفحات : ۴۶ صفحه

6000 تومان – خرید