طرح توجیهی تولید اسید سیتریک

طرح توجیهی تولید اسید سیتریک

طرح توجیهی تولید اسید سیتریک

 

6500 تومان – خرید

 

خلاصه طرح توجیهی :

نام محصول : اسید سیتریک

ظرفیت طرح : ۱۶۰۰ تن در سال

موارد کاربرد : ماده محافظ یا نگهدارنده مواد غذایی با کاربرد در صنایع غذایی

مواد اولیه مصرفی : ملاس چغندر یا نیشکر یا ضایعات خرما

اشتغال زایی : ۲۸ نفر

طرح توجیهی تولید اسید سیتریک
طرح توجیهی تولید اسید سیتریک

محصول مورد نظر طرح اسید سیتریک Citric Acid یا جوهر لیمو است. اسید سیتریک یک اسید آلی ضعیف می باشد که در مرکبات یافت میشود. آن یک ماده نگه دارنده خوب مواد غذایی و یک چاشنی خوب برای ایجاد مزه ترشی در غذاها و نوشابهها می باشد. همچنین یک عامل آنتی اکسیدان خوبی هم می باشد . اسید سیتریک در اکثر مرکبات و مخصوصا در لیمو ترش و آبلیمو یافت میشود که شامل ۸٪ از وزن میوه خشک می باشد اسید سیتریک دارای فرمول شیمیایی C۵HO۷ بوده و یک اسید کربوکسیلیک با سه عامل COOH می باشد.این ماده در ردیف افزودنی های مجاز مواد غذائی قرار دارد و عمده مصرف آن به عنوان نگهدارنده از فساد مواد غذائی و آشامیدنی است که به صورت درصد بسیار کم ( حدود نیم تا یک درصد ) به ماده غذائی اضافه می گردد . اسیدیته اسید سیتریک ناشی از وجود سه گروه کربوکسی می باشد که می توانند پروتون از دست دهند. یون اسید سیتریک به نام سیترات معروف است. سیتراتها بافرهای خوبی برای کنترل PH محلولهای اسیدی هستند. یون سیترات با بسیاری از فلزات نمک سیترات ایجاد می کند که مهمترین آن سیترات کلسیم (جوهر لیمو) می باشد که برای نگهداری غذا از فساد و خوش طعام کردن آن بکار می رود. یاون یترات می تواند با فلزات ترکیبات کای لیتای ایجاد کند. در دمای اتاق اسید سیتریک ، یک پودر کریستالی سفید می باشد که می تواند به دو فرم بی آب و یا یک آبه وجود داشته باشد فرم بی آب از کریستالیزه شدن اسید سیتریک در آب گرم ایجاد می شود در حالی که فرم یک آب از تبلور آن در آب سرد ایجاد می شود. فارم یک آبه با حرارت دادن در درجه سانتیگراد به فرم بی آب تبدیل می شود. اسید سیتریک در حرارت بالای ۱۷۵ درجه تجزیه شده۲ CO و آب آزاد می کند.

 

فرمت فایل : PDF

تعداد صفحه : ۵۵ صفحه

برایدانلود طرح توجیهی اسید سیتریک روی دکمه خرید کلیک کنید

 

6500 تومان – خرید