طرح توجیهی تولید ستنی رژیمی

طرح توجیهی تولید بستنی رژیمی

طرح توجیهی تولید بستنی رژیمی

 

6900 تومان – خرید

 

خلاصه طرح توجیهی :

نام محصول : بستنی رژیمی

ظرفیت طرح : ۱۶۰۰ تن در سال

موارد کاربرد : استفاده به عنوان دسر یخ زده و تنقلات

مواد اولیه مصرفی : شیر ، فروکتوز و …

اشتغال زایی : ۲۸ نفر

طرح توجیهی تولید بستنی رژیمی
طرح توجیهی تولید بستنی رژیمی

از نظر تعریف، بستنی نوعی دسر یخ زده است که باید شامل حداقل ۱۰ – چربی شیر باشد.مقدار این چربی می تواند از ۱۰ تا ۱۶ درصد تغییر یابد که معمولا بستنیها حاوی ۱۴ – چربی شیر هستند. همچنین بستنی می تواند شامل دیگر انواع لبنیات مثل خامه باشد که به همراه مواد شیرین کننده و طعم دهنده تهیه می شود. اولین کارخانه صنعتی بستنی سازی جهان در سال ۱۸۵۱ در مریلند، کار خود را آغاز نمود. ترکیب بستنی شامل چربی ، مواد جامد غیر چربی ، شکر و شیر است که به آن افزودنی های مختلفی شامل مواد امولسیون کننده، پایدار کننده، طعم دهنده و رنگ دهنده نیز اضافه می شود. مخلوط مواد تشکیل دهنده بستنی پس از همگن سازی در یخ زن های (Freezer) پیشرفته منجمد می شود. در زمان انجماد، هوا با مخلوط بستنی زده شده و موجب افزایش حجم آن تا حدود ۱۰۰ درصد می شود. بنابراین حجم بستنی معمولا دو برابر حجم مخلوط بستنی است. مخلوط منجمد از یخ زن ها به پراکن های مختلف و دستگاه های بسته بندی هدایت شده و به صورت بستنی چوبی ، لیوانی ، قیفی یا مکعب مستطیل به اندازه های ۲۵۰ گرمی ، ۵۰۰ گرمی و یک لیتری بسته بندی و سپس در سردخانه نگهداری می شوند. در کشور ما این محصول به صورت مگنوم ، عروسکی ، قیفی ، لیوانی و لیتری تولید و عرضه می گردد که در طرح حاضر نیز هدف تولید کلیه انواع فوق می باشد ولی باید توجه شود که در کلیه این بستنی ها هدف تولید نوع رژیمی آن یعنی جایگزینی شیرین کننده های طبیعی برای شکر محتوی بستنی خواهد بود.

فرمت فایل : PDF

تعداد صفحه : ۵۸ صفحه

برای دانلود طرح توجیهی بستنی رژیمی روی دکمه خرید کلیک کنید

 

6900 تومان – خرید