طرح توجیهی تولید سوپ میگو

طرح توجیهی تولید سوپ آماده میگو

طرح توجیهی تولید سوپ آماده میگو

 

9900 تومان – خرید

 

خلاصه طرح توجیهی :

نام محصول : سوپ میگو

ظرفیت تولید سالانه : ۴۵۰ تن در سال

موارد کاربرد محصول : خوراک جهت تغذیه انسان

میزان تولید داخلی : ۳۲۵ تن

اشتغال زایی : ۲۵ نفر

طرح توجیهی تولید سوپ میگو
طرح توجیهی تولید سوپ میگو

میگو یکی از لذیذترین غذاهای دریایی است، ۱۰۰ گرم میگو، حاوی ۷۷ میلی گرم آب ، ۹۹ کالری انرژی ۱/۱۸ گرم پروتئین ، ۰/۸ میلی گرم چربی ، ۱۶۳ میلی گرم کلسترول و ۹۱ میلی گرم قند است. از نظر مقایسه ای نسبت به سایر غذاهایی که پروتئین زیادی دارند نظیر گوشت ماهی و گروه ماکیان ، میگو، کالری کم تری دارند . پروتینن موجود در میگو کیفیت بالایی داشته و حاوی تمام اسید آمینه های لازم جهت رشد می باشد. پروتئین میگو همانند سایر جانوران دریایی به دلیل نداشتن بافت هم بند به راحتی هضم می شود برای گروه هایی از مردم نظیر افراد مسن که در جویدن و هضم غذا مشکل دارند غذای حاوی میگو گزینه مناسبی برای تامین پروتئین روزانه آنها است.

این آبزی دریایی با داشتن خواص تغذیهای بسیار خوب می تواند قسمت اعظم نیازمنديهای تغذیه ای ما را تامین کند. علاوه بر آن، به علت داشتن ترکیبات خاصی که در چربی بدن آنها وجود دارد در پیشگیری از بسیاری امراطسی و کنترل و درمان بیماری های مختلف نقش مهمی به عهده دارند. با توجه به مزایای چشمگیر میگو و تاثیر آن بر سلامتی باید فرهنگ مصرف میگو گسترش یابد و با حذف و کاهش نارسائیهایی که در مسیر دسترسی خانوارها به این ماده غذایی مهم وجود دارد، برای آن جای مناسبی در سبد غذایي خانوار ایرانی باز کنیم.

فرمت فایل : PDF

تعداد صفحه : ۱۲۸ صفحه

برای دانلود طرح توجیهی تولید سوپ آماده میگو روی دکمه زیر کلیک کنید

 

9900 تومان – خرید