طرح توجیهی تولید غذای کودک

طرح توجیهی تولید غذای کودک

طرح توجیهی تولید غذای کودک

دانلود طرح توجیهی

 

6000 تومان – خرید

 

طرح توجیهی تولید غذای کودک
طرح توجیهی تولید غذای کودک

چکیده: هدف از انجام این بررسی ، مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید غذای کودک ( شیر سویا) است .ویتامین ها و املاح برای رشد و تأمین سلامتی کودک ضروری هستند و باید در غذای روزانه کودک به اندازه کافی وجود داشته باشند.یک برنامه غذایی مناسب باید کلیه مواد مغذی (مواد نشاسته ای ، پروتئینی ،چربی ،ویتامین ها و املاح) را به نسبت های متعادل در اختیار کودک قرار دهد. در این بررسی بازار فروش، واردات و صادرات ، واحد های فعال و در دست احداث , منابع تامین مواد اولیه و کلیه ماشین الات و سایر امکانات مورد نیاز برای احداث واحد به تفصیل شرح داده شده است.
طبق بررسی انجام شده احداث چنین واحدی نیاز به سرمایه ثابتی حدود ۸۰۰ میلیون تومان دارد و سرمایه در گردش مورد نیاز برابر ۸۰ میلیون تومان و کا هزینه های تولیدی سالانه برابر ۲۵۰ میلیون تومان است. سرمایه گذاری اولیه طرح ظرف مدت ۶ ماه برگشت می یابد .
احداث واحد در استان هایی نظیر تهران، قزوین و مرکزی از مزیت نسبی برخوردار است.

طرح توجیهی تولید غذای کودک

فهرست:

  • معرفی کامل محصول
    نام و کد آیسک محصول
    شماره تعرفه گمرکی
    شرایط واردات
    فرایند و روش تولید
    تجزیه و تحلیل هزینه
    جمع کل سرمایه
    هزینه تولید سالیانه
    سود سالیانه
    دریافت سالیانه
    میزان برگشت سرمایه
    نقطه سر به سر
    بررسی جایگاه صنعتی
    بررسی و ارائه استاندارد
    بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی این محصول
    استانداردهای ملی و بین المللی
    توضیح موارد مصرف و کاربرد
    بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول
    اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز
    کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده این محصول
    شرایط صادرات محصول
    کشورهای تولید کننده و مصرف کننده
    شرایط حمایت های اقتصادی و بازرگانی
    وضعیت عرضه و تقاضا
    بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید
    وضعیت طرحهای جدید و طرح های توسعه در دست اجرا
    بررسی روند واردات محصول
    بررسی روند مصرف
    بررسی روند صادرات محصول
    بررسی نیاز به محصول یا اولویت صادرات
    بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه آن با دیگر کشورها
    تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم در فرآیند تولید محصول
    بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت
    میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن
    پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح
    وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
    بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی
    وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی
    تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای جدید
    منابع و مآخذ

مناسب برای

اخذ وام بانکی از بانک ها و موسسات مالی و اعتباری

ارائه طرح به منظور استفاده از تسهیلات بنگاه های زود بازده

گرفتن وام قرض الحسنه خود اشتغالی از صندوق مهر امام رضا

گرفتن مجوز های لازم از سازمان های دولتی و وزارت تعاون

ایجاد کسب و کار مناسب با درآمد بالا و کارآفرینی

فرمت فایل:(قابل ویرایش)word
تعداد صفحات:۵۴ صفحه

طرح توجیهی تولید غذای کودک

دانلود طرح توجیهی

6000 تومان – خرید