طرح توجیهی تولید مربا و کمپوت کیوی

طرح توجیهی تولید مربا و کمپوت کیوی

طرح توجیهی تولید مربا و کمپوت کیوی

دانلود طرح توجیهی

7500 تومان – خرید

 

خلاصه طرح توجیهی

نام محصول : مربا و کمپوت کیوی

ظرفیت تولید :  ۲۰۰۰ تن در سال

اشتغال زایی : ۳۰ نفر

فرمت فایل : PDF

تعداد صفحات : ۶۴ صفحه

طرح توجیهی تولید مربا و کمپوت کیوی
طرح توجیهی تولید مربا و کمپوت کیوی

از نقطه نظر علوم صنایع غذایی، کمپوت و مرباها، میوه و سبزی نگهداری شده در شربت غلیظ شکر میباشد لیکن از نظر تعریف بازار، کمپوت ها میوه قوطی شده میباشند که نه تنها برای فصول غیر تولیدی آن میوه نگهداری می گردند، بلکه به وسیله پخته شدن و طی عملیات حرارتی، برخی آنزیمهای میوه از بین رفته و آن را برای مصرف افرادی مانند سالخوردگان و بیماران که امکان مصرف میوه تازه را ندارند، فراهم میسازد.

مرباها نیز محصولاتی هستند که در آن میوه یا سبزی علاوه بر ایجاد قابلیت نگهداری برای بلندمدت، یا تغییر طعم و شکل میوه و سبزی آن را برای مصرف به همراه کره، خامه و سرشیر آماده و مناسب می سازند. بنابراین در کل می توان گفت که کمپوتها و مرباها از نقطه نظر علمی تعاریف مشابهی دارند ولی از نظر بازار و مصرف کنندگان تفاوت هایی در شکل و محل مصرف وجود دارد ولی نکته قابل ذکر در اینجا آن است که هر دوی کمپوت و مربا از میوه و سبزی حاوی قند تهیه میشود.

کیوی نیز میوهای است ترش و شیرین. از اینرو کمپوت و مربای آن از کیفیت غذایی بسیار خوبی برخوردار میگردد. میوه کیوی یک میوه جوان در کشور ما میباشد به طوری که ورود آن به کشاورزی و بازار کشورمان دارای عمر کمتر از ۲۰ سال را دارا است و لذا بر خلاف سایر میوه ها و سبزی ها، هنوز فعالیت قابل توجهی در تولید کمپوت و مربای آن به عمل نیامده است، لیکن با توجه بر شرایط و آنالیز غذایی آن، انتظار می رود که محصول بازار پسندی در این باب تولید و عرضه گردد.

 

فرمت فایل : PDF

تعداد صفحات : ۶۴

7500 تومان – خرید