طرح توجیهی تولید کنسرو رژیمی

طرح توجیهی تولید کنسرو رژیمی

طرح توجیهی تولید کنسرو رژیمی

 

7900 تومان – خرید

 

خلاهص طرح توجیهی تولید کنسرو رژیمی :

نام محصول : تولید کنسرو های رژیمی

ظرفیت پیشنهادی طرح : ۸۰۰ تن کمپوت ۸۰۰ تن مربا و ۴۰۰ تن شربت در سال

موارد کاربرد : مصرف به عنوان غذا و کمک غذا

مواد اولیه مصرفی : انواع میوه ها

اشتغال زایی : ۳۰ نفر

طرح توجیهی تولید کنسرو رژیمی
طرح توجیهی تولید کنسرو رژیمی

در دنیای امروزی بیماری های گوناگونی گریبانگیر بشر می باشد که برخی از این بیماری ها بر رژیم تغذیه آنها اثر گذاشته و افراد مبتلا به آنها از مصرف برخی غذاها و خوراکی ها منع گردیده اند. بیماری قند ، بالا بودن فشار خون و چربی بدن از جمله بیماری های شایع می باشد که تعداد قابل توجهی از افراد جامعه به آن مبتلا می باشند. به عنوان مثال مطابق آمارهای موجود حدود پنج درصد از جمعیت جهان به بیماری قند ( دیابت) مبتلا هستند که این نسبت در کشور ما تا هفت درصد گزارش شده است . مصرف قند در این افراد سبب افزایش بیشتر قند خون و عوارض ناشی از آن را به دنبال دارد و لذا این بیماران به خصوصی بیماران مبتلا به دیابت نوع B قند ( شکر) را از رژیم غذائی خود حذف و یا میزان مصرف آن را به حداقل ممکن رسانده اند. از طرف دیگر علاوه بر قند نشاسته نیز در بدن انسان شکسته و تبدیل به قند می گردد. از اینرو مصرف آن نیز برای این بیماران ممنوع و یا در حد بسیار پائین توصیه شده است . این در حالی است که بخش عمده مواد غذائی انسان از این دو ماده (قند و نشاسته) تشکیل شده است . قند در بسیاری از مرباها، کمپوت ها، بستنی ، شیرینی ها، میوه ها ۹ …… و نشاسته در برنج ، نان ، میوه ها و ….. وجود دارد و بنابر این مشاهده می گردد که حذف این دو ماده از رژیم غذائی انسان به مفهوم محرومیت ایشان از مصرف بسیاری از مواد غذائی عمومی جامعه می باشد که این امر بسیار ناخوشایند و نامطلوب است .

فرمت فایل : PDF

تعداد صفحات : ۷۳ صفحه

برای دانلود طرح توجیهی کنسرو رژیمی روی دکمه خرید کلیک کنید

 

7900 تومان – خرید