طرح کارآفرینی تولید غذای آبزیان

طرح کارآفرینی تولید غذای آبزیان

طرح کارآفرینی تولید غذای آبزیان

دانلود طرح توجیهی

 

7500 تومان – قیمت ۷۵۰۰ تومان

 

خلاصه طرح کارآفرینی :

نام محصول : غذای آبزیان

ظرفیت تولید : ۲۱۰۰ تن در سال

مواد اولیه : پودر ماهی ، نشاسسته ، آرد ، غلات و ملاس

فرمت فایل : PDF

تعداد صفحات : ۳۸ صفحه

طرح کارآفرینی تولید غذای آبزیان
طرح کارآفرینی تولید غذای آبزیان

غذای آبزیان شامل غذاهای خشک ، مرطوب و تر می باشد . غذاهای خشک رطوبتی بین ۱۳-۷ درصد دارند. ساخت حمل و نقل و نگهداری آنها نسبتا ساده بوده و به راحتی می توان آنها را در استخرهای بزرگ توزیع کرد . سایر مزایای اینگونه غذاها شامل امکان خرید عمده و نگهداری مواد این گونه غذاها، قابلیت انتخاب مواد اولیه گوناگون با مشخصات غذایی ویژه ، امکان کنترل کیفیت ، هزینه پایین و برنامه ریزی برای تولید غذا، ضریب تبدیل پایین و حجم کم می باشد. غذاهای خشک را می توان در اندازه های مختلف که مناسب نیازهای ویژه هر مرحله از رشد گونه ها با تغییر جیره غذایی در مراحل مختلف تولید کرد. همچنین تولید غذای خشک این اجازه را می دهد که غذاهای مخصوصی مانند غذاهای دارای داروهای خاصی مثل آنتی بیوتیک های مختلف مخصوصی کنترل انتشار هر گونه بیماری (خوراک درمانی) و یا غذاهای دارای انواع هورمونها و افزودنی های مجاز دیگر، برای بوجود آوردن افراد تک جنسی یا افزایش رشد جلو انداختن زمان رسیدگی جنسی و بلوغ در ماهی و میگوا تولید کرد . غذاهای خشک را می توان با استفاده از مواد اولیه خشک و هم با مخلوطی از مواد اولیه خشک و مرطوب که به قدر کافی عمل آوری و خشک شده باشند تهیه کرد. غذاهای خشک را می توان بصورت آرد، پلت ، دانه دانه (گرانول)، ورقه ای و غیره تولید کرد. که البته در تغذیه آبزیان در ایران از روشی پلت غذایی خشک استفاده می شود.

برای دانلود طرح توجیهی روی دکمه زیر کلیک کنید

 

7500 تومان – قیمت ۷۵۰۰ تومان